Je Stadia en Ubisoft-accounts koppelen

Om te koppelen uw Stadia account aan uw Ubisoft-account , moet u een van onze games te starten vanuit de Stadia dashboard.

Zodra je het spel start:
• Selecteer Inloggen in de pop-up.
• Selecteer Account aanmaken als je nog geen Ubisoft-account hebt.
Stadia welcome screen in-game

• Log in op uw Ubisoft-account.
Stadia log in page

Het koppelingsproces is voltooid zodra u zich heeft aangemeld.

Als je account een Ubisoft + Anywhere-abonnement heeft, gekocht via Stadia , kun je de accounts niet ontkoppelen zolang het abonnement nog actief is.

Neem gerust contact met ons op als u nog andere vragen heeft.