Foutbericht 'Er is een probleem opgetreden bij het verifiëren van het eigendom van dit product'

Je krijgt deze foutmelding als je bent ingelogd op het verkeerde Ubisoft Connect account terwijl je ons spel start via Steam.

Om dit probleem op te lossen:

• Selecteer in Ubisoft Connect gebruikersnaam van jouw account in de rechterbovenhoek.
• Selecteer Afmelden.
• Voer de inloggegevens in van het account waarop jouw game is geactiveerd.
• Probeer je game opnieuw te starten via Steam.

Je zou nu het spel moeten kunnen spelen.

Als je niet zeker weet op welk Ubisoft-account je game is geactiveerd of als je andere vragen hebt, neem dan contact met ons op, inclusief het volgende:

Eigendomsbestanden van C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\cache\ownership
Steam bewijs van aankoop
Een screenshot van de activeringssleutel van het spel