Wat zijn de systeem eisen voor Rogue Spear: Black Thorn?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 95, Windows 98 of Windows 2000 (alleen)
Processor: 266 Mhz Pentium II
Video Kaart: DirectX 8 compatible video kaart met 4 MB VRAM (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf:  550 MB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 98 of Windows 2000
Processor:  Pentium III
Video Kaart: DirectX8 compatible 3D Accelerator met 16MB VRAM, Nvidia Geforce/Geforce 2, of 3DFX Voodoo3/Voodo5
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 1 GB beschikbare ruimte