De Hyper Scape Crowncast extensie installeren op jouw Twitch stream

Om de Crowncast extensie te installeren :

• Log in op het Twitch account dat is verbonden met jouw Ubisoft account.
• Navigeer naar het Twitch Creator-dashboard .
• Kies Extensies in de zijbalk.
• Zoek naar Crowncast met de zoekbalk van Alle extensies zoeken.
Je zou het ook moeten kunnen vinden in de sectie Ontdekking door Alles weergeven te selecteren onder Extensies voor Games .
• Klik op de knop Installeren die naast de extensie wordt weergegeven.

Zodra de installatie is voltooid, zie je een pop-up. Selecteer Configureren om te beginnen met het instellen van jouw extensie.

Laat het ons weten als je nog andere vragen hebt.