De Hyper Scape Crowncast-extensie voor je Twitch-stream configureren

Eenmaal geïnstalleerd, kun je de Crowncast-extensie instellen door Configureren te selecteren in de melding Extensie met succes geïnstalleerd!

De extensie later instellen:

• Log in op je Twitch-account dat is gekoppeld aan je Ubisoft-account.
•  Ga naar het Twitch Creator Dashboard.
•  Kies Extensies aan de zijkant.
•  Selecteer het tabblad Mijn extensies .
•  Zoek de Crowncast-extensie van Hyper Scape en selecteer het tandwieltje.
Als je de vermelde extensie niet in de lijst ziet staan, zorg er dan voor dat deze geïnstalleerd is.

Hierdoor wordt de configuratiepagina van de extensie weergegeven, waar je kunt kiezen hoeveel vertraging je wilt instellen voor je stream.

Indien je dat nog niet hebt gedaan, wordt er gevraagd om je Twitch- en Ubisoft-accounts te koppelen

Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op!