Handige informatie over de desktop-app van Ubisoft Connect

Hoe activeer ik mijn game?
Raadpleeg ons toegewijde hulpartikel om een game te activeren in de desktop-app van Ubisoft Connect.

Hoe wijzig ik het gebruikersaccount?
Je kunt het gebruikersaccount op elk moment wijzigen. Ga hiervoor naar het menu en kies Uitloggen in de vervolgkeuzelijst.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Kan ik de taal van Ubisoft Connect wijzigen?
Voer de volgende stappen uit om de taal van Ubisoft Connect te wijzigen:

• Open het menu.

• Ga naar Instellingen.

• Selecteer de juiste taal in de vervolgkeuzelijst.

Ik heb problemen met de downloadsnelheid in de desktop-app, hoe kan ik die verbeteren?
Raadpleeg dit toegewijde artikel voor meer informatie over dit onderwerp.

Welke poorten zijn er nodig voor de desktop-app?
Lees dit artikel als je problemen hebt met de connectiviteit van de client.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over Ubisoft Connect of als je op problemen stuit.