Het activeren van Heroes VI Complete Edition en uitbreidingen

De Might & Magic Heroes VI Complete editie komt met twee aparte verloscodes. Lees de instructies hieronder in hoe u de codes kan gebruiken en wat deze zullen ontgrendelen.

Jouw keycode activeren

U kan de Installatie keycode vinden op uw spelhandleiding, deze code wordt gebruikt om Heroes VI te activeren op uw Ubisoft account. Het ontgrendeIt ook de toegang tot de Shades of Darkness uitbreiding.

Om deze code te gebruiken, volg de installatie wizard en vul de code in wanneer u gevraagd wordt deze in te vullen. U kunt ook deze code activeren in Uplay PC.

Adventure Pack Code

User-added image

De tweede sleutel kan gevonden worden op de Heroes VI Adventure Pack leaflet zoals hierboven vermeld. Deze code zal extra inhoud ontgrendelen in het spel. Deze omvat de Danse Macabre en Pirates of the Savage Sea

Om deze code te gebruiken volg de onderstaande stappen:

1. Update Heroes VI tot versie 2.1,De game update automatisch als u het spel opstart. Het kan zijn dat u het spel enkele keren zal moeten herstarten tot alle updates zijn geïnstalleerd. U kan deze updates ook individueel hier downloaden.

2. Start het spel en klik op de Unlock Content knop in het hoofdmenu.

User-added image

3. Vul uw code in om deze te ontgrendelen en te valideren. De Adventure pack is nu ontgrendeld.

Let op: De extra inhoud voor Danse Macabre, Pirates of the Savage Sea en Shades of Darkness is beschikbaar in (Single Player) Campagnes.

Als door eender welke reden uw Might & Magic Heroes VI Complete Editie niet de handleiding of Adventure Pack leaflet bevat, contacteer uw retailer. De klantendienst kan ontbrekende codes niet omwisselen.