Ondersteunde accessoires voor Hyper Scape

Hieronder staat een lijst met accessoires die officieel worden ondersteund voor elk platform:

Pc

•  Toetsenbord en muis.
•  Xbox One-controller.

Xbox One

•  Xbox One-controller.

PlayStation 4

•  Dualshock 4-controller.

Overige controllers kunnen ook werken, maar deze worden niet officieel ondersteund en hebben mogelijk software van derde partijen nodig om te functioneren.

Neem contact op met de fabrikant van de controller voor meer informatie.

Als je nog andere vragen hebt, neem dan vooral contact met ons op.