Jouw datacenter handmatig instellen in Hyper Scape

Hyper Scape matcht automatisch spelers met het datacenter waarmee ze de beste ping hebben. Het is echter mogelijk dat spelers zelf een voorkeursregio kiezen.

Om jouw datacenter handmatig te selecteren :

• Open Bestandsverkenner.
• Nagiveren naar C: \ Users \ \ Documents \ My Games \ Hyper Scape \ Ubisoft Connect ID.
Je Ubisoft Connect ID is een lange alfanumerieke reeks die uniek is voor je Ubisoft-account. Je zult meerdere mappen zien als je op meer dan één account hebt gespeeld.
• Verwijder de mappen en start het spel vanuit je account. Je zou nu een enkele map voor je account moeten zien met daarin een standaard GameSettings.ini- bestand.
• Klik met de rechtermuisknop op het bestand GameSettings.ini .
• Kies Openen met en selecteer Kladblok . Er wordt een bestand geopend met een lijst met instellingen.
• Scroll naar de onderkant van het document. Je zult zien:

[ONLINE]
;DataCenterHint =>
;    default (ping based)
;    cus     'us central'
;    sbr      'brazil south'
;    weu    'europe west'
;    eas     'asia east'
;    seas    'asia south east'
;    eau     'australia east'
;    wja     'japan west'

DataCenterHint = playfab / default

Alle regels met een puntkomma ervoor zijn een lijst met de mogelijke keuzes in datacenters. De bodemlijn (DataCenterHint = default) is de selectie momenteel ingesteld op standaard, waardoor het datacenter automatisch geselecteerd.

• Verander standaard naar het datacenter van jouw keuze.

Bijvoorbeeld: DataCenterHint = weu (West-Europa) of DataCenterHint = wus (West-VS).

• Sla het bestand op en start het spel.