Wat zijn de systeem eisen voor IL-2 Sturmovik?

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 95/98/ME/XP (alleen)
Processor: Pentium II 400 of AMD K6-3 400 Mhz (Pentium III/AMD K6-3 600 of beter aanbevolen)
RAM: 128 MB (256 MB aanbevolen)
Video Kaart: 3D Video Kaart met 6 MB RAM DirectX 8 compatibel (32 MB RAM aanbevolen)
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.
 

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.