Wat zijn de systeem eisen voor Beyond Good & Evil?

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 and Windows 10​
Processor: Minimum 700 Mhz Pentium III,Celeron, of AMD Athlon (1 GHz Aanbevolen)
RAM: Minimum: 64 Mb, 256 MB voor XP gebruikers(Aanbevolen: 128 Mb)
Video Kaart: DirectX9 compatible 32 MB Video Kaart (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI Radeon 9700 en Pro
ATI Radeon 9000 en Pro
GeForce 4 Ti 4600/Ti 4400/MX 460/MX 440
GeForce 3 and Ti500
GeForce 2 GTS/MX400/MX
 

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.