Wat zijn de systeem eisen voor Uru?

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: WINDOWS® XP/ME/2000/98SE (alleen)
Processor: INTEL® PENTIUM® III 800 MHZ of AMD ATHLON™ (PENTIUM IV of ATHLON 2 GHZ of beter aanbevolen)
RAM: 256 MB
Video Kaart: 32 MB NVIDIA® GEFORCE™ 1, 2, 3, 4, of FX; ATI® RADEON™ 7000-9800 of beter
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 2 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.
 

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.