Wat zijn de systeem eisen voor Rocksmith 2014?

Minimale Systeem Vereisten

Ondersteunde OS: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Mac
Processor: 2.6 GHz Intel® Core™2 Duo E6750 of 2.8 GHz AMD Athlon™ 64 X2 5600+
RAM: 2 GB
Video Kaart: Nvidia Geforce 8600 GT of ATI Radeon HD 2600 XT (256MB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 12 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Rocksmith Real Tone Cable (USB 2.0)

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7
Processor: 3.1 GHz Intel Core i3-540 of 3.3 GHz Athlon II X3 455
RAM: 4 GB
Video Kaart: Nvidia Geforce 240 of ATI Radeon HD 5670 (512MB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 12 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Rocksmith Real Tone Cable (USB 2.0)

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:

ATI Radeon HD 2600 XT / 3000 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 / 8000 series
Nvidia GeForce 8600 GT / 9 / 200 / 400 / 500 / 600 / 700 series