Wat zijn de systeem eisen voor Prince of Persia: Warrior Within?

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 98 SE/2000/XP (alleen)
Processor: 1000 MHz Pentium III, AMD Athlon
RAM: 256 MB
Video Kaart: NVIDIA GeForce 3 of hoger, ATI Radeon 7500 of hoger, Intel 915G
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 1.5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 98 SE/2000/XP (alleen)
Processor: 1.5 GHz Pentium 4, AMD Athlon of beter
RAM: 512 MB
Video Kaart: NVIDIA GeForce 4 of ATI Radeon 9500, of hoger
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 2.2 GB beschikbare ruimte