Wat zijn de systeem eisen voor Surfs Up?

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP / Vista (alleen)
Processor:  2 GHz Pentium 4 of AMD Athlon of beter (3 GHz Pentium IV of AMD Athlon of beter aanbevolen)
RAM: 512 MB (1024 MB aanbevolen)
Video Kaart: 128 MB DirectX 9.0c compliant video card (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 6 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI Radeon 9500 Pro - 9800 XT/ X Series (X200 NIET ondersteund)
NVIDIA GeForce FX/6/7/8 series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.
 

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.