Wat zijn de systeem eisen voor Silent Hunter 4: Uboat Missions?

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows® XP/Vista  (alleen)
Processor: 2 GHz Pentium® IV of AMD Athlon (3 GHz Pentium IV of AMD aanbevolen)
RAM: 1024 MB (2056 MB aanbevolen)
Video Kaart: 128 MB Direct X 9.0c compliant video kaart met pixel shader 2.0 mogelijkheid (256MB aanbevolen) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 6 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI Radeon 9600/9700/9800, x300 to x850, x1300 to x1800 series
NVIDIA® GeForce™ 6200/6600/6800/7800 series