Systeemeisen voor The Settlers 2: 10th Anniversary Edition

Minimale systeem vereisten

Ondersteunde OS:
Windows 2000
Processor: 1.4 GHz Pentium 4 / AMD (SSE) Athlon XP
RAM: 512 MB
Video Kaart:  64 MB DirectX 9.0c–compliant kaart
Geluidskaart: DirectX 9.0c compatibele geluidskaart
DirectX: 9.0c
Harde Schijf: 1 GB
DVD-ROM: 4x
Peripherals: Toetsenbord, Muis
Multiplayer: Breedbandinternetverbinding met 56 kbps stroomopwaarts of sneller

Aanbevolen systeem vereisten

Ondersteunde OS:
Windows XP
Processor: Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2 of hoger
RAM: 1024 MB
Video Kaart:  128 MB DirectX 9.0c–compliant kaart met Shader Model 2.0 of hoger
Geluidskaart: DirectX 9.0c compatibele geluidskaart
DirectX: 9.0c
Harde Schijf: 1 GB
DVD-ROM: 4x
Peripherals: Toetsenbord, Muis
Multiplayer: Breedbandinternetverbinding met 56 kbps stroomopwaarts of sneller

Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce 3 / 4 / FX / 6 / 7 series (GeForce 4 MX niet ondersteund)
ATI Radeon 8500 / 9000 / X Series

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestatie in overeenstemming is met de minimale configuratie. Bekijk dit artikel voor meer informatie.