De benchmark gebruiken

Ja, Assassin's Creed: Odyssey komt met een ingebouwde benchmark waarmee je kunt controleren hoe goed de game op je systeem loopt met de huidige instellingen.

Je vindt de tool via Titelmenu > Benchmark.

Titelmenu met benchmark-knop

Met de benchmark-tool kun je de instellingen van je game meer nauwkeurig afstellen om het meeste uit je systeem en de game te halen. Activeer de benchmark voor en na het veranderen van instellingen en vergelijk de resultaten. Als je klaar bent, geven rode en groene pijlen een verhoging of verlaging in prestaties aan op het overzichtsscherm. Je kunt zo de juiste balans tussen verschillende instellingen op je systeem vinden om de beste ervaring te krijgen.

Je zult details zien over

- de specificaties van je systeem
- de belasting van de CPU (Central Processing Unit, processor) terwijl de game loopt
- de belasting van de GPU (Graphics Processing Unit) terwijl de game loopt
- het aantal weergegeven fps (frames per seconde)
- een uitgebreid overzicht van bepaalde belangrijke instellingen, zoals resolutie en V-Sync (verticale synchronisatie)

Benchmarkresultatenscherm

Je kunt ook op elk moment in de game, terwijl je speelt, een snel overzicht krijgen. Open het spelmenu om dat te doen. Ga voor meer details naar Geavanceerde info.

Overzicht geavanceerde info

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!