Wat zijn de systeem eisen voor Wheelman?

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows® XP SP3/Windows Vista® (alleen)
Processor: 2.0 GHz dual core processor (2.4 GHz voor Windows Vista)
RAM: 2 GB (3 GB voor Windows Vista)
Video Kaart: 256 MB DirectX® 9.0c­-compliant video kaart met Shader Model 3.0 (512 MB aanbevolen) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 15 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI® RADEON® X1800XT/HD 2000/3000/4000 series
NVIDIA® GeForce® 7800GT/8/9/GTX 260 series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.