Systeemvereisten voor Driver: San Francisco

Minimale vereisten
Besturingssysteem Windows 7 (SP1) (zowel 32 bit als 64 bit versie)
Processor Intel Pentium D @ 3.0 Ghz of AMD Athlon64 X2 4400+ @ 2.2 Ghz of beter
RAM 2 GB
Videokaart 256 MB DirectX-compatibele grafische kaart met Shader 4.0-model of hoger
DirectX DirectX 9.0c
Harde schijf 11 GB beschikbare opslagruimte
Geluidskaart DirectX 9.0c - compatibele geluidskaart
Dvd-romstation Dvd-romsnelheid 4x, dubbellaags station
Randapparatuur Windows-compatibel toetsenbord en muis, of controller, Logitech Momo Racing Force Feedback stuur, Thrustmaster Rally GT Force Feedback Pro Clutch Edition stuur, Thrustmaster Ferrari GT 2-in-1 Force Feedback stuur, Thrustmaster Ferrari GT Experience 3-in -1 stuur, Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback stuur, Thrustmaster Universal Challenge 5-in-1 stuur
Overige Tijdelijke breedbandverbinding vereist voor eenmalige productregistratie bij lancering, permanente breedbandverbinding vereist voor multi-player.

Aanbevolen vereisten
Besturingssysteem Windows 7 (SP1) (zowel 32 bit als 64 bit versie)
Processor Intel Core2 Quad Q9450 of AMD Phenom II X4 940 of beter
RAM 3 GB
Videokaart 1024 MB DirectX-compatibele grafische kaart met Shader 4.0-model of hoger
DirectX DirectX 9.0c
Harde schijf 11 GB beschikbare opslagruimte
Geluidskaart DirectX 9.0c - compatibele geluidskaart
Dvd-romstation Dvd-romsnelheid 4x, dubbellaags station
Randapparatuur Windows-compatibel toetsenbord en muis, of controller, Logitech Momo Racing Force Feedback stuur, Thrustmaster Rally GT Force Feedback Pro Clutch Edition stuur, Thrustmaster Ferrari GT 2-in-1 Force Feedback stuur, Thrustmaster Ferrari GT Experience 3-in -1 stuur, Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback stuur, Thrustmaster Universal Challenge 5-in-1 stuur
Overige Tijdelijke breedbandverbinding vereist voor eenmalige productregistratie bij lancering, permanente breedbandverbinding vereist voor multi-player.

Ondersteunde videokaarten op het moment van uitgave
ATI Radeon HD2600XT / HD3850 / HD4650 / HD5650 / HD6450 of beter.
Nvidia GeForce 8600GTS / 9600GT / GT130 / GT240 / GT320 / GT430 / GT 530 of beter.

Laptopmodellen van deze desktopkaarten werken mogelijk zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.

Neem contact op als je nog andere vragen hebt!