Fotomodus in Assassin's Creed: Odyssey

Met de fotomodus in Assassin's Creed: Odyssey kun je foto's in hoge kwaliteit maken van prachtige vergezichten of interessante momenten in de game, zonder dat de scherminfo in de weg zit.

De modus is standaard ingeschakeld en wordt geactiveerd door F3 op je toetsenbord of tegelijkertijd L3 + R3 op een controller in te drukken. Je kunt de modus aan of uitzetten onder Opties > Gameplay.

Als de mode actief is, kun je de camera vrij bewegen en in- en uitzoomen. De modus bevat ook een paar opties om je foto te bewerken en het interessanter te maken. Zo kun je bijvoorbeeld de kleurtemperatuur of -verzadiging veranderen en een filter of vignette-effect toevoegen. Je kunt ook kiezen uit een aantal van tevoren bepaalde instellingen.

Fotomodus in de game met instellingen

Op de wereldkaart in de game zie je een selectie van alle foto's die spelers nemen in fotomodus. De hoeveelheid foto's die je ziet is afhankelijk van je zoomniveau: hoe verder je ingezoomd bent, hoe meer foto's je ziet. Je kunt besluiten welke foto's je in je spel ziet: alle foto's, de foto's van je vrienden, alleen je eigen of geen foto's. Gebruik de filters die je rechts onderaan de wereldkaart ziet om dat te doen.

Als er een specifieke foto is die je niet wilt zien, dan kun je die verbergen. Een foto die je verbergt, zal nooit meer zichtbaar zijn in je spel. Je kunt ook je eigen foto's wissen.

Je foto's worden lokaal opgeslagen op je PC of PlayStation 4. Als je op Xbox One speelt, worden je foto's op je online locatie opgeslagen. Een kopie van je foto's zal geüpload worden naar de Ubisoft-servers, als je online bent.

De lokale opslaglocaties zijn:
PC - C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Documenten\Assassin's Creed Odyssey\photos\
PS4 - Instellingen > Opslag > Systeemopslag > Capturegalerie > Assassin's Creed: Odyssey

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!