DedSec-agenten rekruteren in Watch Dogs: Legion

In de singleplayercampagne kun je in je team en in potentiële rekruten samen tot 40 agenten hebben.

In het speltype Online kun je tot 20 agenten rekruteren en er nog eens tot 20 in potentiële rekruten hebben. Je kunt je aantal mogelijke agenten verhogen tot 20 door de Teamgrootte-upgrade te ontgrendelen in het Techmenu.

In singleplayer kun je drie verschillende typen agenten rekruteren. Voor elk type is er een andere tactiek vereist:

Standaardagenten

•  Benader de gewenste rekruut.
•  Hou de Beginnen met rekrutering-knop ingedrukt om de rekruteringsmissie voor die persoon te beginnen.
Je kunt de persoon eventueel ook opslaan in Potentiële rekruten en later rekruteren.
De Beginnen met rekrutering-knop is niet beschikbaar voor personen die een afkeer van DedSec hebben.
•  Voltooi de rekruteringsmissie om de persoon te voegen aan je lijst van agenten.

Agenten met een afkeer van DedSec

•  Benader de gewenste rekruut.
•  Hou de Hack-knop ingedrukt en selecteer Opslaan in Rekruten.
•  Zoek je nieuwe potentiële rekruut in het Team-tabblad van het in-game menu.
•  Selecteer Uitgebreide profiler en kies een van de rekruteringsaanknopingspunten uit de lijst die verschijnt.
•  Selecteer Onderzoeken om de onderzoeksmissie te starten.
•  Voltooi de missie om de persoon te voegen aan je lijst van agenten.

Bekwame agenten

Er zijn twee manieren om bekwame agenten te rekruteren:

Door een stadsdeel van Londen te bevrijden.
Door een standaardagentenmissie te voltooien voor een persoon met een groene markeringsstip op de kaart.

Agenten rekruteren in het speltype Online:

•  Benader de potentiële rekruut.
•  Hou de Hack-knop ingedrukt om de persoon toe te voegen aan je potentiële rekruten.
•  Hou de knop nogmaals ingedrukt om invloed te gebruiken om de persoon te rekruteren.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!