Extra talen installeren voor Watch Dogs: Legion (Xbox One)

Alle digitale en fysieke exemplaren van Watch Dogs: Legion bevatten het Engelse geluidspakket.

Zo krijg je toegang tot andere ondersteunde talen in de game:

•  Open het hoofdmenu.
Je kunt de taal niet aanpassen vanuit het pauzemenu.
•  Selecteer Opties en daarna Audio en taal.
•  Gebruik de pijlen naast Gesproken taal om de taal die je wilt horen te selecteren.
•  Verlaat met de knop Terug het menu.
Je krijgt nu een pop-up die bevestigt dat je een nieuw geluidspakket moet installeren.
•  Selecteer de knop Downloaden om dit te bevestigen.
Je wordt doorverwezen naar de Xbox Store om de download te beginnen.
•  Zodra de download is voltooid, ga je terug naar het menu Audio en taal en verander je de Gesproken taal weer naar de taal die je net hebt gedownload.

Je hoort nu je gekozen taal wanneer je de game opstart.

Als je nog andere vragen hebt, neem dan vooral contact met ons op.