Mijn Spel Crasht Wanneer Ik Het Spel Probeer Op Te Starten.

Dit wordt soms veroorzaak als de resolutie in het spelconfiguratiebestand hoger is dan de resolutie die uw beeldscherm ondersteunt. Om dit op te lossen, moet u het configuratiebestand handmatig bewerken. Ga naar;

Voor Windows XP: C: \ Documents and Settings \ gebruikersnaam \ Application Data \ Ubisoft \ Assassin's Creed 2

Voor Windows Vista / 7: C: \ Users \ gebruikersnaam \ AppData \ Roaming \ Ubisoft \ Assassin's Creed 2

De naam van het configuratiebestand zou moeten Assassins2.ini zijn. Bovenstaande mappen kunnen  'verborgen' zijn onder Windows. Na het vinden van dit configuratiebestand (.ini) klik met de rechtermuisknop en kies 'Openen met ..' en open het bestand met Kladblok. Als het eenmaal is geopend, zoek naar de sectie in het bestand dat de resolutie laat zien en vergelijk dit met de resolutie van uw PC. Als de resolutie in het configuratiebestand hoger is dan wat je pc aankan, wijzig dit dan handmatig naar de resolutie die uw PC ondersteunt.