Wat zijn de systeem eisen voor Heroes Over Europe?

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS:  Windows XP / Windows Vista (alleen)
Processor: Dual core 2.66 GHz Intel Pentium 4 of AMD Athlon X2 3800+ of beter (Intel Core 2 6400 of AMD Athlon X2 4400+ aanbevolen)
RAM: 1 GB for XP / 2 GB for Vista (4 GB aanbevolen)
Video Kaart: 256 MB DirectX 10.0 / 9.0c-compliant video kaart met Shader Model 3.0 of hoger (512 MB aanbevolen)
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 9 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI Radeon 1600-1950 / HD 2000-4000 series
Nvidia GeForce 6800 / 7 / 8 / 9 series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.