Wat zijn de systeem eisen voor Brothers In Arms: Hells Highway?

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP SP3 en Windows Vista SP1 (alleen)
Processor: 2.6 GHz dual-core Intel of AMD (3 GHz voor Intel Pentium D 925)
RAM: 1 GB (2 GB aanbevolen)
Video Kaart: 128 MB DirectX 9.0c-compliant met Shader 3.0-enabled video kaart of hogen (256Mb aanbevolen) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 8 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI Radeon X1600, X1800, X1900, X1950, HD 2600, HD 29000, HD 3850, HD 3870 series
Nvidia Geforce 6800, 7600, 7900, 7800, 7900, 8600, 8800, 9600, 9800 series.