Far Cry 2 PC 1.03 patch

We zijn trots om de release aan te kondigen van een nieuwe Far Cry 2 patch voor PC die kan worden gedownload via de link hieronder:
http://static3.cdn.ubi.com/far_cry_2/far_cry_2_1.03.exe

Deze patch zal een groot aantal verbeteringen voor zowel single player als multiplayer mode bevatten; met betere browsing functies, meer multiplayer game opties, en andere nieuwe toevoegingen zodat je het spel kan spelen op de manier waarop jij wilt spelen.

Single Player
Fix: willekeurige crash die optreedt tijdens specifieke malaria-aanvallen
Fix: gezondheidsschade volgt niet de moeilijkheidsgraad bij het overschakelen van de moeilijkheidsgraad.
Fix: een aantal camera probleem bij het gebruik van een mortier in de buurt van een rots

Multiplayer
De mogelijkheid toegevoegd om ranked te spelen op een selectie van gebruikers aangemaakt mappen.
sterfgevallen in scorebord toegevoegd.
Balans in het huidige schademodel
Toon VIP op scorebord (voor uw team alleen)
Spelers kunnen bij dezelfde host blijven voor opeenvolgende wedstrijden in Ranked Match
toevoeging van een Quick Match-knop bij het selecteren van een kaart in de mapcommunity
Fix voertuigen spawnen op hun uitgangspositie onmiddellijk na te worden vernietigd door een explosie
Fix client wordt plots verwijderd van de host en kan niet meer terug verbinden
Fix Sterftebericht verschijnt niet
Fix een aantal problemen bij de interactie met objecten
Fix bandolier ontgrendelt niet altijd extra ammunitie
Fix een bug bij het genezen van een andere speler en zelf gewond raken.
Fix diamant winst in rank mode
Fix spelers krijgen geen optie om de map te behouden na het spelen op een IGE map
DLC Fix enkele problemen bij het gebruik van de kruisboog

Dedicated server
toevoeging afstandsbediening
Verwijdering van de wankelige interface
Vermindering van ongeveer 80% van de CPU-gebruik
Vermindering van ongeveer 50% van het geheugengebruik

Extra feature
De activering eis is verwijderd uit de PC-DVD versie van het spel.
De spelschijf is niet meer vereist in de dvd drive om het spel te spelen
toevoeging van een"hardcore mode" met een nieuw schademodel waar alle wapens meer schade verrichten om het realisme te vergroten.
Veel van de nieuwe functies werden door leden van de gemeenschap gevraagd en we willen graag iedereen bedanken voor de tijd die jullie hebben genomen om dit te communiceren met ons, we hopen dat u zult genieten van de verbeteringen