Systeemvereisten voor Assassin's Creed 2

Minimale configuratie
Besturingssysteem : Windows 7
Processor : 1,8 GHz Intel Core2 Duo of 2,4 GHz AMD Athlon 64 X2 of hoger
Video : 256 MB DirectX 9.0c-compatibele kaart met Shader Model 3.0 of hoger
DirectX : DirectX 9.0c
RAM : 2 GB
Opslagruimte : 8 GB
Geluidskaart : DirectX 9.0c-compatibele geluidskaart
Randapparatuur : Windows-compatibel toetsenbord, muis, optionele controller (Xbox 360-controller voor Windows aanbevolen)
Dvd-rom : dubbellaags dvd-romstation
Internetverbinding : breedbandinternetverbinding met 128 kbps of sneller

Aanbevolen configuratie
Besturingssysteem : Windows 7
Processor : 2,6 GHz Intel Core 2 Duo E6700 of AMD Athlon 64 X2 6000+ of beter Video : 512 MB DirectX 9.0c-compatibele kaart met Shader Model 3.0 of beter
DirectX : DirectX 9.0c
RAM : 4 GB
Opslagruimte : 8 GB
Geluidskaart : DirectX 9.0c-compatibele 5.1 geluidskaart
Randapparatuur : Windows-compatibel toetsenbord, muis, optionele controller (Xbox 360-controller voor Windows aanbevolen)
Dvd-rom : dubbellaags dvd-romstation
Internetverbinding : breedbandinternetverbinding met 128 kbps of sneller

Ondersteunde videokaarten op het moment van uitgave:
NVIDIA GeForce 7/8/9/100/200 / GTX-serie
ATI RADEON X1950 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000-serie

Laptopmodellen van deze desktopkaarten werken mogelijk zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.

Neem gerust contact met ons op als je nog andere vragen hebt!