Accounts beheren die aan jouw Ubisoft-account zijn gekoppeld

U kunt uw Ubisoft-account aan een ander platform koppelen via de Account Management-website:

• Ga naar de accountinformatiepagina.
• Scrol omlaag naar het gedeelte Gekoppelde accounts.
• Selecteer Link onder het logo van uw platform en volg de instructies op het scherm.

Je kunt je account ook koppelen door je gegevens in te voeren in Ubisoft Connect wanneer je voor het eerst een game start.

Sommige platforms hebben specifieke koppelingsinstructies:

Houd er rekening mee dat het koppelen en ontkoppelen van externe accounts een permanente impact kan hebben op je games vanwege cross-play en cross-progressie.

Laat het ons weten als u nog andere vragen heeft!