Accounts beheren die aan jouw Ubisoft-account zijn gekoppeld

Houd er rekening mee dat we momenteel technische problemen ondervinden met het koppelingsproces op de website. Je kunt je consoleprofiel nog steeds aan je Ubisoft-account koppelen door een van onze games op je platform te spelen!

Voordat je begint, moet u er rekening mee houden dat het koppelen en ontkoppelen van externe accounts permanente gevolgen kan hebben vanwege cross-play en cross-progressie-integratie .
Je kunt je Playstation Network- of Xbox- account koppelen door je Ubisoft-gegevens in te voeren de eerste keer dat je een game start op het door jou gekozen platform.

Om jouw Ubisoft- en Facebook-accounts te koppelen:

• Ga naar de accountinformatiepagina .
• Scrol omlaag naar het gedeelte Gekoppelde accounts .
• Klik op Link onder het logo van jouw platform en volg de instructies op het scherm.

Sommige platforms hebben specifieke instructies voor het linken naar uw Ubisoft-account:

Om jouw Ubisoft-account te ontkoppelen van een ander platform:

• Ga naar de accountinformatiepagina .
• Scrol omlaag naar het gedeelte Gekoppelde accounts .
• Klik op Ontkoppelen onder het logo van jouw platform.
• Lees de ontkoppelingsinformatie in de pop-up.
• Vink het vakje aan en klik op Ontkoppelen om het proces te voltooien.

Sommige platforms hebben specifieke instructies voor het ontkoppelen van jouw Ubisoft-account:

Houd er rekening mee dat je mogelijk contact met ons moet opnemen als je je Epic Games- of Wii U-accounts wilt ontkoppelen.

Als je problemen ondervindt bij het koppelen van accounts, neem dan contact met ons op!