Connectiviteitsproblemen oplossen in The Crew

Voordat je jezelf verdiept in de probleemoplossing, is het belangrijk om te begrijpen dat uw internetprovider (ISP) en de manier waarop je de verbindingssnelheid deelt een grote rol spelen in hoe je het spel ervaart.

Begin met het testen van uw netwerkverbinding:

• Scroll vanuit het Mijn Xbox menu op jouw Dashboard naar Systeeminstellingen.
• Selecteer Netwerkinstellingen.
• Specificeer het verbindingstype (bedraad of draadloos).
• Selecteer Test Xbox Live-verbinding.

Als uit de test blijkt dat jouw verbinding beperkt is, probeer dan de onderstaande stappen in de aangegeven volgorde.

Probeer na het voltooien van elke stap verbinding te maken met de game om te zien of de problemen zijn opgelost.

• Power cycle de console.
Houd de aan / uit-knop tien seconden ingedrukt terwijl de console is ingeschakeld en druk vervolgens nogmaals op de aan / uit-knop.

• Reset netwerkhardware.

• Schakel over naar een bekabelde verbinding.

• Schakel UPnP in.
Neem contact op met jouw ISP voor hulp bij deze stap.

Forward-poorten die door het spel worden gebruikt.
Hieronder staan de poorten die je nodig hebt voor The Crew:

TCP en UDP: 53, 80, 88, 3074, 9017-9021.

Deze stap helpt je ook om een Open NAT tot stand te brengen voor je verbinding met het spel.

• Plaats de console in DMZ.
Neem contact op met jouw ISP voor hulp bij deze stap.

• Controleer op externe beperkingen.