Informatie over cookies op de Ubisoft-websites

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die door je browser worden opgeslagen op je computer. Ze worden door websites gebruikt om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden, om verkeer op de website te tracken, om je inloggegevens te onthouden en om sociale functies mogelijk te maken.

Als je cookies toestaat, hoeven je gebruikersnaam en voorkeuren voor de betreffende website niet bij elk bezoek opnieuw ingesteld te worden.

De eerste keer dat je een website bezoekt, moet je volgens EU-wetgeving toestemming geven om cookies te gebruiken.

Om cookies uit je browser te verwijderen, volg je de instructies die van toepassing zijn op je webbrowser.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.