Wat zijn de systeem eisen voor Far Cry 3: Blood Dragon?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows® XP (with SP3) of Windows Vista® (with SP2), Windows® 7 (with SP1) of Windows® 8
Processor:  Intel® Core®2 Duo E6700 @ 2.6 GHz of beter, AMD™ Athlon™64 X2 6000+ @ 3.0Ghz of beter
RAM: 2 GB Windows® XP / 4 GB Windows Vista®, Windows® 7, Windows® 8
Video Kaart: 512 MB DirectX® 9.0c compliant kaart met Shader Model 3.0 of hoger.
NVidia™ 8800 of beter, AMD™ HD 2900 of beter  (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 3 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows® XP (with SP3) of Windows Vista® (with SP2), Windows® 7 (with SP1) of Windows® 8
Processor: Intel® Core®i3-530 @ 2.9 GHz of beter, AMD™ Phenom™II X2 @ 3.1 GHz of beter
RAM: 8 GB
Video Kaart: 1024 MB DirectX® 11.0 compliant kaart met Shader Model 5.0 of hoger.
NVidia™ 480 of beter, AMD™ HD 5770 of beter (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 3 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce™ 8 Series - GeForce 8800 GTX
NVIDIA GeForce™ 9 Series - GeForce 9600, 9800
NVIDIA GeForce™ 200 Series
NVIDIA GeForce™ 300 Series
NVIDIA GeForce™ 400 Series
NVIDIA GeForce™ 500 Series
NVIDIA GeForce™ 600 Series

AMD® RADEON® HD 2000 Series - HD 2900
AMD® RADEON® HD 3000 Series - HD 3800
AMD® RADEON® HD 4000 Series
AMD® RADEON® HD 5000 Series
AMD® RADEON® HD 6000 Series
AMD® RADEON® HD 7000 Series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.