Patch links en informatie voor Far Cry 3: Blood Dragon

Let op: Installeer alleen onder de patches als de automatische update om ze te downloaden mislukt .

Maak uw keuze uit de betreffende download links hieronder en zorg ervoor dat de juiste versie te krijgen om problemen te voorkomen.

User-added image Retail, Ubisoft Store en andere digitale retailers (met uitzondering van Steam)

Patch 1.02
Patch 1.01

User-added image Steam Store

Als je het spel rechtstreeks via Steam hebt gekocht, zal de laatste patch automatisch geïnstalleerd worden wanneer u het spel start.