Systeemvereisten voor Rayman Legends

Minimale vereisten
Besturingssysteem Windows 7 SP1 of Windows 8 (beide 32/64 bit versies)
Processor Intel Pentium IV @ 3.0 GHz of AMD Athlon 64 3000 +
RAM 2 GB RAM
Videokaart Nvidia GeForce 6800GT (256 MB VRAM) of AMD Radeon X1950 Pro (256 MB VRAM) met Shader Model 3.0 of hoger
Harde schijf 6 GB beschikbare opslagruimte
Geluidskaart DirectX-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Randapparatuur Windows-compatibel toetsenbord en muis vereist, optionele Microsoft XBOX360-controller of compatibel

Aanbevolen vereisten
Besturingssysteem Windows 7 SP1 of Windows 8 (beide 32/64 bit versies)
Processor Intel Core 2 Duo E4400 @ 2,0 GHz of AMD Athlon64 X2 3800 + @ 2 GHz of beter
RAM 4 GB RAM
Videokaart Nvidia GeForce 9600GT (512 MB VRAM) of AMD Radeon HD3850 (512 MB VRAM) met Shader Model 4.0 of hoger
Harde schijf 6 GB beschikbare opslagruimte
Geluidskaart DirectX-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Randapparatuur Windows-compatibel toetsenbord en muis vereist, optionele Microsoft XBOX360-controller of compatibel

Ondersteunde videokaarten op het moment van uitgave
Nvidia GeForce 6800GT of beter / 7/8/9 / GT200 / GT400 / GT500 / GT600-serie.
AMD Radeon X1950 Pro of beter / HD2000 / HD3000 / HD4000 / HD5000 / HD6000 / HD7000 / series.

Laptopmodellen van deze desktopkaarten werken mogelijk zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.

Neem contact op als je nog andere vragen hebt!