Fout bij geluid initialisatie met Bose-luidsprekers

Om Rocksmith 2014 goed te laten werken, moet u uw Bose Companion Speaker configureren naar stereo.

Om dit probleem op te lossen, volg de volgende stappen:

1. Open uw Controle Paneel, klik op Hardware en geluiden en selecteer de optie Geluid.
2. Klik in het venster Geluid, selecteer het tabblad Weergave.
3. 4-Bose USB Audio moet worden ingesteld als het standaard-apparaat. Selecteer 4-Bose USB Audio apparaat en klik op de knop Configureren.
4. Standaard heeft dit apparaat Surround 5.1. Klik op Volgende en klik vervolgens op Schakel alles uit. Dit dwingt je luidsprekers in stereo mode, Klik op Volgende en selecteer vervolgens finish.
5. Rocksmith moet nu goed werken