Vrienden beheren op de website van Ubisoft Connect

Om vrienden toe te voegen:

• Ga naar de Ubisoft Connect-website.
• Log in met je Ubisoft-account, als je nog niet was ingelogd.
• Selecteer het icoontje van de Vriendenlijst rechtsboven in de hoek.

• Kies Vrienden toevoegen.
Er wordt een venster geopend waarin je naar vrienden kunt zoeken.
• Voer de Ubisoft Connect-naam van je vriend in in het zoekveld.
Als je je PlayStation- of Xbox-account aan je Ubisoft-account hebt gekoppeld, kun je ook naar een van je consolevrienden zoeken wanneer zij hun Ubisoft-account aan hun console-account hebben gekoppeld.
• Bevestig je keuze met Enter.
Nu worden alle relevante zoekresultaten weergegeven.
• Selecteer Uitnodigen naast de Ubisoft Connect-naam van je vriend om een uitnodiging te sturen.
• Wanneer het vriendverzoek is geaccepteerd, wordt de speler weergegeven in je vriendenlijst.

Om vrienden te verwijderen:

• Ga naar de Ubisoft Connect-website.
• Log in met je Ubisoft-account, als je nog niet was ingelogd.
• Selecteer het icoontje van de Vriendenlijst rechtsboven in de hoek.

• Kies een vriend uit de lijst om het vriendoverzicht te zien.
• Selecteer Uit vrienden verwijderen.
• Bevestig je keuze met Ja.

Je kunt ook vrienden beheren in de desktop-app van Ubisoft Connect.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!