De gebruikersnaam van je Ubisoft-account wijzigen

Om je gebruikersnaam te wijzigen:

•  Ga naar de pagina Account Information (Accountinformatie)
•  Klik op het pennetje naast je huidige gebruikersnaam.
•  Voer je nieuwe gebruikersnaam in in het veld Username (Gebruikersnaam).
Neem de tijd om de regels voor je gebruikersnaam te lezen! Lees onze Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
•  Selecteer Change (Wijzigen) om je nieuwe gebruikersnaam op te slaan.

Gebruikersnaam wijzigen

Nadat je je gebruikersnaam succesvol hebt gewijzigd, ontvang je een bevestigingsmail op het adres dat is gekoppeld aan je Ubisoft-account met daarin je oude en nieuwe gebruikersnaam.

Let op: je kunt je gebruikersnaam één keer per 30 dagen wijzigen.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.