Wat zijn de systeem eisen voor R.U.S.E.?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7
Processor:  2.8 GHz Intel Pentium4 of AMD Athlon 64 3000+ of hoger (3.5 GHz Intel Pentium D of AMD Athlon 64 3500+ aanbevolen)
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7 (2 GB / 4 GB aanbevolen)
Video Kaart: 128 MB DirectX 9.0c-compliant kaart (256 MB aanbevolen) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 9 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce 6 / 7 / 8 / 9 / 200 series
ATI RADEON X1000 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series
ATI Crossfire / NVIDIA SLI