Systeemvereisten voor Far Cry 4

Minimale vereisten
Ondersteunde besturingssystemen: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (alleen 64 bit-versies)
Processor: Intel Core i5-750 @ 2,6 GHz of AMD Phenom II X4 955 @ 3,2 GHz of beter
RAM: 4 GB RAM
Videokaart: nVidia GeForce GTX 460 of AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM of hoger)
DirectX: 11
Ruimte op harde schijf: 30 GB
Geluidskaart: DirectX 9.0c-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Randapparatuur: Toetsenbord en muis vereist, controller optioneel
Multiplayer: 256 kbps of snellere breedbandverbinding

Aanbevolen vereisten
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 8.1 (alleen 64 bit-versies).
Processor: Intel Core i5-2400S @ 2,5 GHz of AMD FX-8350 @ 4,0 GHz of beter
RAM: 8 GB RAM
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 680 of AMD Radeon R9 290X (2GB VRAM of hoger)
DirectX: 11
Ruimte op harde schijf: 30 GB
Geluidskaart: DirectX 9.0c-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Randapparatuur: Toetsenbord en muis vereist, controller optioneel
Multiplayer: 256 kbps of snellere breedbandverbinding

Ondersteunde videokaarten op het moment van uitgave:
NVIDIA GeForce GTX 460 of beter, GeForce GTX 500, GTX 600, GTX 700-serie (alleen kaarten superieur aan GTX 460, qua prestaties);

AMD Radeon HD5850 of beter, Radeon HD6000, HD7000, R7 200, R9 200-serie (alleen kaarten die beter zijn dan HD 5850, qua prestaties);

Laptopmodellen van deze desktopkaarten werken mogelijk zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimumvereisten.

Neem gerust contact met ons op als je nog andere vragen hebt!