Ontbrekende audio in Season 2 van The Division 2

Vanwege de huidige coronamaatregelen konden meerdere audio-opnamen voor Season 2 niet op tijd worden voltooid voor bepaalde talen.

We stellen alles in het werk om de ontbrekende audio via een toekomstige update toe te voegen.

Zodra de audio beschikbaar is, kun je weer vanuit het hoofdmenu naar alle audiobestanden luisteren:

•  Open het hoofdmenu.
•  Selecteer Progress.
•  Kies het tabblad Collectibles bovenin.
•  Selecteer Comms.
•  Kies uit de lijst de audiobestanden waar je naar wilt luisteren.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op.