Problemen met connectiviteit oplossen in Anno 1602 History Edition (PC)

Voordat je start met het oplossen van problemen, is het belangrijk om te weten dat je internet-serviceprovider (ISP) en hoe je je verbindingssnelheid deelt een grote rol spelen in je spelervaring.

Als je de algehele verbinding met de game en de functies te verbeteren, probeer je de volgende stappen in de weergegeven volgorde.

Probeer na elke stap verbinding te maken met het spel om te zien of de problemen zijn opgelost.

• Schakel over naar een bekabelde verbinding.

• Controleer op softwareconflicten.

• Schakel UPnP in.
Neem contact op met je internetprovider voor extra informatie over het inschakelen van deze functie.

Schakel poorten door die door de game worden gebruikt.
Hieronder vind je de poorten die vereist zijn voor Anno 1602 History Edition:

UDP: 18000.

Deze stap helpt ook bij het realiseren van een Open NAT voor je verbinding met de game.

Je moet mogelijk extra poorten doorschakelen voor diensten van Ubisoft Connect.

• Reset het Hosts-bestand.

• Flush de DNS.

• Controleer op externe beperkingen.

Neem gerust contact met ons op als je nog steeds problemen met de connectiviteit van je game ervaart.