Je voortgang in Watch Dogs: Legion overzetten tussen pc en Stadia

Als je je spelbestand wilt overzetten tussen pc en Stadia, moet je je savegame uploaden naar de cloud van je oorspronkelijke platform en het bestand op je nieuwe platform uit de cloud laden.

Let op: om deze functie te gebruiken, moet je je Ubisoft-account hebben gekoppeld aan je Stadia-account.

Zo upload je je spelbestand naar de cloud:

Open het hoofdmenu op je oorspronkelijke platform.
•  Selecteer Campagne en daarna Spelbestand uploaden.
De optie Spelbestand uploaden is grijs als je accounts van Ubisoft en Stadia niet zijn gekoppeld.
•  Selecteer het spelbestand dat je wilt uploaden.
Als je al een bestaand cloudspelbestand hebt, word je gevraagd om de upload te bevestigen.

Je spelbestand uploadt nu naar de cloud.

Zo laad je je cloudspelbestand:

•  Open het hoofdmenu op het platform waar je je spelbestand wilt laden.
•  Selecteer Campagne en daarna Cloudspelbestand laden.
•  Kies het spelbestand dat je wilt spelen.

Je kunt nu verdergaan met je spel.

Start je opgeslagen spel op zoals gewoonlijk en begin met spelen op je nieuwe platform.

Als je nog andere vragen hebt, neem dan vooral contact met ons op.