Cross-progressie in Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion ondersteunt cross-progressie voor zijn singleplayer- campagne , zodat je je voortgang tussen verschillende platforms kunt dragen!

Cross-progressie tussen verschillende pc's en de Xbox One en Xbox Series X | S is automatisch en wordt geactiveerd wanneer je inlogt op je Xbox-account.

Je kunt jouw opgeslagen games handmatig over deze platforms verplaatsen: