Cross-progressie in Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion ondersteunt cross-progressie tussen verschillende platforms uit dezelfde familie voor het verhaal voor één speler

Cross-progressie voor het Online speltype vindt automatisch plaats voor alle platforms waarop Watch Dogs: Legion beschikbaar is.

Je voortgang voor één speler wordt automatisch uitgewisseld tussen verschillende pc's en tussen de Xbox One en Xbox Series X|S zodra je inlogt op je Xbox-account.

Je kunt je opslagbestanden voor één speler handmatig uitwisselen tussen de volgende platforms: