Systeemvereisten voor Hyper Scape

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Minimale vereisten

Besturingssysteem Windows 10 (64-bits versie)
Processor Intel Core i3 3220 bij 3,3 GHz of AMD FX-4130 bij 3,8 GHz
RAM 6 GB
Videokaart NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB), AMD Radeon R9 285 (2 GB), Intel HD 520 (2 GB) of Vulkan 1.1 compatibele kaarten (2 GB)
Harde schijf 20 GB beschikbare opslagruimte
Geluidskaart DirectX 9.0c-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Randapparatuur Windows-compatibel toetsenbord en muis, of controller

Aanbevolen vereisten

Besturingssysteem Windows 10 (64-bits versie)
Processor Intel Core i7 4790 of AMD Ryzen 5 1500X
RAM 8 GB
Videokaart NVIDIA GTX 1660 (6 GB) of AMD Radeon R9 390X (6 GB)
Harde schijf 30 GB beschikbare opslagruimte
Geluidskaart DirectX 9.0c-compatibele geluidskaart 5.1 met de nieuwste stuurprogramma's
Randapparatuur Windows-compatibel toetsenbord en muis, of controller

Laptopmodellen van deze desktopkaarten werken mogelijk zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.

Neem contact op als u nog andere vragen heeft!
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.