Interactie met de Hyper Scape CrownCast extensie als een Twitch-viewer

CrownCast is een geweldige manier om betrokken te raken bij je favoriete Hyper Scape- streams!

Hiermee kun je stemmen over wat er vervolgens in het spel zal gebeuren, Battle Pass punten verdienen, de uitrusting van de streamer bekijken en algemene wedstrijdinformatie bekijken.

Stemmen op een evenement:

• Klik op het extensiepictogram wanneer het oranje oplicht.
• Plaats de muisaanwijzer op elk evenement om te zien welk effect ze op het spel zullen hebben.
• Klik op het evenement dat je als volgende wilt zien voordat de timer afloopt!

Je stem wordt driemaal geteld als je geabonneerd bent op het kanaal.

Stemmen voor een evenement

Om de uitrusting van de streamer te bekijken:

• Klik op het extensiepictogram.
• Selecteer Statistieken.
• Klik op Streamer uitrusting.
• Plaats de muisaanwijzer op het pictogram Hack of wapen om details weer te geven.

Informatie over uitladen
Om de wedstrijdinformatie te bekijken :

• Klik op het extensiepictogram.
• Selecteer Statistieken.
• Klik op Matchinfo.

Match info

Laat het ons weten als je nog andere vragen hebt.