Een kinder-account aanmaken

Zowel het kind als de ouder of voogd moeten enkele stappen ondernemen om een kinder-account in te stellen:

Stappen voor het kind

•  Selecteer Log In en kies Account aanmaken.
•  Voer je geboortedatum in.
Denk eraan dat je minimaal 13 jaar moet zijn om een Ubisoft-account aan te maken.
Als je volgens de privacywetgeving in jouw land niet oud genoeg bent om een Ubisoft-account aan te maken, moet je een kinder-account aanmaken.
•  Voer je naam en het e-mailadres van je ouder of voogd in.

Er wordt nu een e-mail gestuurd naar het opgegeven adres. De ouder of voogd vindt hierin de instructies om een kinder-account aan te maken.

Stappen voor de ouder of voogd

•  Klik op de link in de ontvangen e-mail om een account aan te maken. Houd er rekening mee dat deze e-mail misschien in je spamfolder is beland.
Als je de link niet gebruikt, wordt er geen kinder-account aangemaakt.
•  Log in bij je Ubisoft-account. Maak een account aan als je er nog geen hebt.
Doorlopen jij en je kind deze stappen samen? Zorg dan dat je het wachtwoord geheimhoudt.
•  Volg de instructies op het scherm om een kinder-account aan te maken voor je kind.

Zodra het account is aangemaakt, ontvangt je kind een e-mail. Deze mail wordt verstuurd naar het adres dat is opgegeven bij het aanmaken van het account.

Je hebt nu toegang tot het gedeelte Ouderlijk toezicht in je Ubisoft-account.

Laatste stappen voor je kind

Als het goed is, heb je een e-mail ontvangen op het adres dat je ouder of voogd heeft gebruikt bij het aanmaken van het account. Controleer of deze mail in je spamfolder is beland.

•  Selecteer Mijn wachtwoord aanmaken.
Je wordt doorgestuurd naar de Ubisoft-account-webpagina
•  Maak een wachtwoord aan.
Doorlopen jij en je ouder of voogd deze stappen samen? Zorg dan dat je het wachtwoord geheimhoudt.

Nu je kinder-account is aangemaakt, kun je je ermee aanmelden op Uplay en beginnen met gamen.

Gebruik onze probleemoplossing voor browsers als je problemen ondervindt bij het aanmaken van een kinder-account.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.