LIMA foutmelding bij het starten van The Division

Deze fout is meestal gerelateerd aan de privacy-instellingen op de Xbox One.

Om dit probleem op te lossen kunt u de privacy-instellingen wijzigen op de Xbox One naar Volwassenen. Voor de officiële aanwijzing van hoe u de privacy-instellingen op de Xbox One kan wijzigen, kijk dan op de officiële Xbox One support pagina: -

http://support.xbox.com/en-GB/xbox-one/security/change-privacy-safety-settings

Als het probleem blijft bestaan, kunt u terecht op onze algemene connectiviteitsproblemen pagina door hier te klikken.