Het beëindigen van inactieve Ubisoft-accounts

Wees gerust: Ubisoft beëindigt niet zomaar inactieve accounts.

Volgens onze Gebruiksvoorwaarden kunnen we in bepaalde omstandigheden stappen ondernemen om te voldoen aan de lokale wetgeving omtrent gegevensbescherming. Dit gebeurt alleen als we het sterke vermoeden hebben dat het betreffende account niet langer in gebruik is.
 
We beëindigen soms ook langdurig inactieve accounts om onze database up-to-date te houden. Als we op het punt staan je inactieve account te beëindigen, zullen we je hiervan per e-mail op de hoogte stellen.

Als je account als inactief wordt gezien maar je wilt niet dat het wordt beëindigd, kun je het beëindigen van je Ubisoft-account annuleren.

Je vindt de link om te annuleren in de e-mail van Ubisoft die naar het e-mailadres is gestuurd dat aan je account is gekoppeld. Kun je deze e-mail niet vinden? Controleer dan ook je spamfolder.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.