Verbindingsproblemen met de controller-app

Houd er rekening mee dat de Controller-applicatie niet meer beschikbaar is voor Just Dance 2015 We hebben informatie over ondersteunde titels en consoles beschikbaar.

Als jouw telefoon en console niet met elkaar zijn verbonden, controleer dan:

• Het Wi-Fi-netwerk .
Jouw telefoon en console moeten met hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn verbonden om met elkaar te kunnen communiceren.
• Jouw telefoon .
Zorg ervoor dat Wi-Fi is ingeschakeld en dat jouw telefoon niet in de vliegtuigmodus staat of niet storen.
• Jouw console .
Zorg ervoor dat wifi is geactiveerd op jouw console en dat deze is verbonden met jouw netwerk.
• De LAN-kabel .
Als je een bekabelde verbinding gebruikt, controleer dan of de kabel goed is aangesloten op uw router.
• De timing van de verbinding.
Zorg ervoor dat je het detectieproces van de app start nadat je Mobiel apparaat hebt geselecteerd als jouw scoremethode.